E-mail cím:
Jelszó:
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Itt jár most: Főoldal / Felhasználói feltételek

Felhasználói feltételek    

 

Az adatkezelő

 

Az adatok kezelője a Szellő Bt. (Kerékvár Fogyiklub & Életerő Központ, székhely: 4400 Nyíregyháza, Szalag út 33. sz. adatkezelési nyilvántartási szám folyamatban van).

 

A kezelt adatok köre

 

A www.profiedzes.hu weboldalon nyújtott egyes szolgáltatások igénybevétele regisztrációhoz kötött, melynél az adatkezelő adatokat kérhet a felhasználótól. A regisztráció feltétele az ebben a dokumentumban leírt "Felhasználási feltételek" elfogadása. Amikor regisztrál a weboldalunkon azzal a céllal, hogy hozzáférhessen a regisztrációhoz kötött szolgáltatásainkhoz, ezzel egyidejűleg elfogadja az ebben a dokumentumban foglalt Felhasználási feltételeket. A felhasználó a regisztrációval hozzájárul, hogy bármilyen kommunikációs csatornán keresztül információt, promóciót küldjünk neki. A bekért adatokat az üzemeltető kizárólag a weboldal látogatottsági statisztikáinak elkészítésére használja. A regisztrációval a felhasználók hozzájárulnak, hogy a Szellő Bt. (Kerékvár Fogyiklub & Életerő Központ) a személyes adataikat kezelje. A honlap használatához megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával, a jelen tájékoztatás ismeretében történik.

 

Az adatkezelés célja


A regisztráció során a Szellő Bt. kezelésébe adott személyes adatok kezelésének célja a honlap szolgáltatásainak igénybevételét szolgálja, valamint a szolgáltatás biztosítása érdekében a szolgáltató és a felhasználó közötti kommunikációt biztosítja. Ezen adatok összesített, statisztikai célú felhasználására kerül sor.

Az Ön által megadott kapcsolattartásra szolgáló adatokat megfelelő elővigyázatossággal tároljuk, és kizárólag a következő célokra használjuk:

a) Értesítések és hírek küldése a Szellő Bt. szolgáltatásaival, lényegesebb változásokkal, fejlesztésekkel, újabb szolgáltatások hozzáadásával kapcsolatban.

b) Más, megítélésünk szerint Önt valószínűleg érdeklő információk, ajánlatok küldése, a ProfiEdzéshez kapcsolódó témakörben.

Az adatkezelő a fent megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Az így megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.


Az adatkezelés időtartama

 

A személyes adatait mindaddig tároljuk, amíg Ön ennek az ellenkezőjét kifejezetten nem kéri. Az adatai eltávolítására szolgáló kérését a felhasználó jelezheti írásban az adatkezelő postacímén vagy az info@profiedzes.hu e-mail címen.

A felhasználó kérését az adatkezelő legkésőbb 3 munkanapon belül teljesíti.


Kéretlen levelek

 

Az adatkezelő soha, semmilyen indokkal vagy módon nem küld ki kéretlen e-maileket (SPAM). Kizárólag olyan e-mail címekre küldünk ki e-maileket, amelyeknek a tulajdonosa a weboldalaink egyikén, rendezvényünk alkalmával, vagy személyesen a központunkban történő regisztrációval és a weboldal Felhasználási feltételeinek elfogadásával erre engedélyt adott. Amennyiben a felhasználó úgy gondolja, hogy kéretlen levelet kapott tőlünk, vagy valakitől, aki a Szellő Bt. Kerékvár képviselőjének adja ki magát, kérjük, értesítsen minket a vargaocsi74@gmail.com e-mail címen, és mi haladéktalanul kivizsgáljuk az ügyet. A vizsgálat segítése érdekében kérjük, adjon meg minden részletet, amit csak tud, és továbbítsa nekünk az Ön által kapott e-mailt teljes egészében.


Az adatokhoz hozzáférők köre, adatfeldolgozók

 

A Szellő Bt. nem adja el, nem adja bérbe és semmilyen formában nem bocsájtja rendelkezésére a felhasználókra vonatkozó információkat más cégeknek, illetve magánszemélyeknek, és nem vállal kiküldést külső cégek vagy személyek számára vagy nevében.

A felhasználók által megadott személyes adatokhoz, valamint a technikai működés miatt automatikusan megismert adatokhoz kizárólag az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá. Személyes adatokat harmadik személyeknek az adatkezelő nem ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvényben előírt, kötelező adattovábbításokra. Az adatkezelő az egyes hatósági adatkérések teljesítése előtt minden egyes adat tekintetében megvizsgálja, hogy valóban fennáll-e az adattovábbítás jogalapja szükség esetén kikéri az adatvédelmi biztos véleményét. Nem nyilvános, és harmadik személy számára nem hozzáférhető a felhasználó e-mail címe.


A felhasználók személyes adataik kezelésével kapcsolatos jogai, az adattörlés

 

Személyes adatai kezeléséről minden látogató és regisztrált felhasználó tájékoztatást kérhet. Az adatkezelő kérésre 30 napon belül írásban tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás az adatkezelő levelezési címén, a info@profiedze.hu e-mail címen kérheti bárki, levelezési címének megadásával. A felhasználók tiltakozhatnak személyes adataik kezelése ellen, ennek keretében kérhetik személyes adatainak helyesbítését és törlését is az adatkezelő levelezési címén, illetve az info@profiedzes.hu e-mail címén.

A felhasználó bármikor leiratkozhat az adatkezelő levelezési listájáról, és ebben az esetben nem fog az adatkezelőtől semmilyen további információt, ajánlatokat kapni, azonban egyes ingyenes szolgáltatásoknál előfordulhat, hogy ezzel egyben lemond az ingyenes szolgáltatás további használatának jogáról is.

A leiratkozáshoz a felhasználó rákattinthat a bármely – adatkezelő által küldött – e-mail végén található Leiratkozás linkre, valamint igényét jelezheti az info@profiedzes.hu e-mail címen.

A levelezésről való leiratkozás nem azonos az adatok teljes törlésével.


Változtatások

 

Bármely olyan változásról, amely lényeges változást okoz a szolgáltatás vagy az adatkezelés módjában, az adatkezelő értesítést küld a felhasználónak a felhasználó által megadott e-mail címre. Amennyiben a felhasználó úgy dönt, hogy nem fogadja el a megváltozott feltételeket, akkor ezt az email értesítéstől számított 9 napon belül jelezheti az info@profiedzes.hu ügyfélszolgálati e-mail címen. Ebben az esetben a felhasználó adatait töröljük a rendszerből, és ezzel a két fél közötti kapcsolat és bármilyen követelés megszűnik. Amennyiben a felhasználó az értesítéstől számított 9 napon belül nem jelzi, hogy nem fogadja el a megváltozott feltételeket, akkor azokat elfogadottnak tekintjük.

 

Jogérvényesítési lehetőségek

 

Kérjük a felhasználót, hogy ha úgy érzi, hogy a Szellő Bt. megsértette a személyes adatok védelméhez fűződő jogát, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az esetleges jogsértést orvosolhassuk. Tájékoztatjuk a felhasználókat, hogy igényüket polgári bíróság előtt is érvényesíthetik, vagy kérhetik az adatvédelmi biztos segítségét is. Erre, valamint az adatkezelő kötelezettségeire vonatkozó részletes törvényi rendelkezéseket a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló a 2001. évi CVIII. Törvény 13/A. § tartalmazza.

Ha a személyes adatok védelmére vonatkozó további kérdése van, akkor azt az info@profiedzes.hu e-mail címre juttassa el. Az e-mailen kért adattörlésre a kifogás megérkezésétől legkésőbb 72 órán belül válaszol az adatkezelő.

A Szellő Bt. a Magyarország területén érvényes jogszabályok szerint működik, bármilyen vitás kérdésben a Magyarországon érvényes jogszabályok a mérvadók.


Kikötés

 

Az adatkezelő fenntartja a jogot, hogy az adatvédelmi nyilatkozatát megváltoztassa. Erre különösen akkor kerülhet sor, ha a szolgáltatások köre bővül, vagy ha jogszabály azt kötelezővé teszi. Az adatkezelés megváltozása nem jelentheti a személyes adatok céltól eltérő kezelését. Az erre vonatkozó tájékoztatást az adatkezelő 15 nappal előre közzéteszi honlapján.


Szerzői jogvédelem

 

A Profiedzés honlapján elérhető minden anyag szerzői jogvédelem alatt áll. Használatuk feltétele, hogy a felhasználó az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja.

A www.profiedzes.hu -n található anyagokat kizárólag a Szellő Bt. előzetes írásbeli engedélyével jogosult egészben vagy bármely részben másolni, továbbítani, módosítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságra hozni.

 

 

Webshopunkhoz kapcsolódó felhasználási feltételek

 


Kérjük az üzletszabályzatunkat mindenképpen figyelmesen olvasd el, mielőtt első tényleges vásárlásodat lebonyolítanád! Köszönjük.

 

Általános tudnivalók

Vásárlási feltételek

Felelősség korlátozása

Regisztráció menete

Kiszállítás, áruátvétel, fizetés

Szállítási díjak

Vásárlástól való elállás joga

Garancia, szavatosság

Adatvédelem

 

 

 

1. Általános tudnivalók:

 

Üzemeltető: Szellő Bt.

Székhely: 4400 Nyíregyháza, Szalag út 33.

Adószám: 25640737-2-15

Cégjegyzékszám: 15-06-080913

Bankszámlaszám: 68800109-10006540-00000000

Ügyfélszolgálatunk és Kerékvár Fogyiklub & Életerő Központunk nyitva-tartása: Hétköznapokon 6:00 h-tól-22:00 h-ig, szombaton 8:00 h-tól–18:00 h-ig, vasárnap 13:00 h-tól-18:00 h-ig állunk telefonos ügyfélszolgálattal vevőink rendelkezésére.
Telefonszámunk: 0642/ 451-263 mobil: 0670 9400399
Egyéb időpontokban e-mailben lehet felvenni velünk a kapcsolatot.
E-mail címeink: info@profiedzes.hu

 

 

2. Vásárlási feltételek:

 

Az életerőwebshop internetes üzletében történő vásárlás elektronikus úton, és személyes átvétellel is lehetséges. Interneten keresztül a www.profiedzes.hu címen, személyesen 4400 Nyíregyháza, Szalag út 33. sz. alatt.

Központunkban személyesen is megtekinthetők és azonnal elvihetők a termékek -feltéve, ha van raktárkészleten. Személyes látogatás esetén javaslom a telefonos egyeztetést.

A Kerékvár internetes üzletben mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik, és elfogadja jelen üzletszabályzatot, és magára nézve azt kötelező jellegűnek tekinti.

A Kerékvár internetes üzletben történő rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot és tisztában van a rendelés menetével.

A Kerékvár internetes üzlet tartalmának böngészéséhez (termék információk, cikkek) nem szükséges semmiféle regisztráció, ezeket bárki adatai megadása nélkül teljesen anonim módon szabadon megteheti és kosárba teheti, azonban a tételek tényleges vásárláshoz már szükség van egy egyszerű és ingyenes Regisztrációs folyamat elvégzésére.

A rendelés elküldése után a rendszerünk küld egy e-mail üzenetet az e-mail címedre, ezt kérjük azonnal ellenőrizni, így az esetleges hibák, vagy téves rendelés esetén még a csomag elindulása előtt tudunk intézkedni.

A levél automatikusan generálódik a rendszerben, tehát a rendeléskori állapotot igazolja vissza a Vásárlónak és nekünk egyaránt. Azonos időpontban, két különböző számítógépről ugyanarra a termékre feladott rendelés esetén előfordulhat, hogy mindkét Vevőnek azonnal elérhetőként jelzi a rendszer a cikket, de utolsó darab esetén nem tudjuk mindkét rendelést azonnal teljesíteni. Ez az esetek elhanyagolható részében fordul elő, és a lehető leghamarabb értesítést küldünk a felmerült hibáról.

Egyes termékek esetén előfordulhat, hogy a megadott kép és a termék leírása között eltérés mutatkozik. Ezeket nem tudjuk teljesen kiszűrni, ezért mindenkit arra kérünk, ha ilyennel találkozik, jelezze e-mailben, de mindenképpen érdeklődjön a vásárlás előtt!

 

 

3. Felelősség korlátozása

 

A Kerékvár internetes üzletben való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

A Kerékvár internetes üzlet semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltakért, bármilyen okból is következtek be:

  • Az interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat.

  • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Kerékvár internetes üzlet akadálytalan működését és a vásárlást.

  • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.

  • Bármely levél – függetlenül attól, hogy hagyományos, vagy elektronikus formában érkezett –, de főleg bármilyen adat elvesztése.

  • Bármely szoftver nem megfelelő működése.

  • Bármilyen programhiba, abnormális esemény, vagy technikai hiba következményei.

A Kerékvár internetes üzlet bármikor szabadon megváltoztathatja bármelyik árát, vagy határidejét. A változás a Kerékvár internetes üzlet weblapján történt megjelenés időpontjától lép életbe.

A Kerékvár internetes üzlet szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit, szabályait és/vagy magát az életerő webshop internetes üzletet, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és a Kerékvár internetes üzlet nem vonható felelősségre, ha így tesz.

Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a Kerékvár internetes üzletben (a weblapon). Bármelyik vásárló, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, nem jogosult vásárolni a továbbiakban.

Abban az esetben, ha a vásárló bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Kerékvár internetes üzlet szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen. A Szellő Bt. nem vállal felelősséget a profiedzes.hu honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért.

 

 

4. Regisztráció menete webshop-ban történő vásárlásnál:

 

A Kerékvár internetes üzlet tartalmának böngészéséhez (termék információk, cikkek), a tételek kosárba rakásához nem szükséges semmiféle regisztráció, ezeket bárki adatai megadása nélkül teljesen anonim módon szabadon megteheti, azonban a tényleges vásárláshoz már szükség van egy egyszerű és ingyenes regisztrációs folyamat elvégzésére. Regisztrálva sokkal kényelmesebb lesz a vásárlás, mert nem kell az adataidat minden alkalommal újra megadni, valamint a regisztrációval próbáljuk kiszűrni a hamis rendeléseket, csínytevéseket.

A vásárlást megelőzően pontos adatok megadásával ki kell töltened a regisztrációs űrlapot. A hibásan kitöltött adatlapokat érvénytelennek tekintjük és az eladó semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredendő téves teljesítésekért!

 

 

5.Fizetés, áruátvétel, szállítás:

 

Amennyiben befejezted a vásárlást és véglegesíteni kívánod azt, kattints a jobb oldalon a pénztár gombra. Ezen a felületen törölhetsz is olyan tételeket, melyeket esetleg mégsem kívánsz megvásárolni. Itt láthatod az összesen fizetendő végösszeget és a szállítási költségeket. Ha mindent rendben találtál, akkor kattints a rendelés véglegesítése gombra és válassz fizetési módot. Három féle fizetési mód közül választhatsz:

 

1. Utánvétes fizetés: Akkor kell fizetni, amikor a futár megérkezik a kívánt helyre az áruval és te átveszed azt.

 

2. PayPal fizetés: Ha neked van PayPal regisztrációd, kényelmesen elutalhatod onnan PayPal rendszeren belül a kért összeget. Az összeg megérkezését követően már szállítjuk is neked a terméket.

 

3. Banki átutalással: Ha neked van bankkártyád, kényelmesen elutalhatod azon keresztül küldeni a kért összeget. Az összeg megérkezését követően már szállítjuk is neked a terméket.

 

 

Szállítási feltételek:

 

Az eleterowebshop.hu -n megrendelt termékek szállítása a Magyar Postával és a DPD futárszolgálattal történik.
Amennyiben a megrendelt termék nincs készleten, úgy telefonon értesítjük a várható szállításról. Elérhetőségüket továbbítjuk a csomag feladását követően, így a szállítás napján egyeztetni tudsz velük, az átvétellel kapcsolatban. Szállítási költséget 20.000 Ft felett nem számítunk fel, belföldön távolságtól, mérettől függetlenül. Kizárólag a vásárlási érték befolyásolja a fizetendő szállítási díjat. Számolnod kell azonban ilyenkor azzal, hogy a csomag kettébontásával két külön-külön kalkulált szállítási díj fog felszámolódni automatikusan.

 

Ha a rendelés délután 14:00 óráig beérkezik, akkor másnap kiszállításra kerül a csomag.

A rendeléseket 2-5 munkanapon belül igyekszünk teljesíteni, az esetlegesen későbbre várható teljesítésről email -ben értesítjük. Késedelmet okozhat, ha a rendelés kapcsán további kommunikációra van szükség az Életerőwebshop internetes üzlet és a kedves vásárló között (hibás, vagy hiányos adatok stb.). Értelemszerűen, ha a rendelés hétvégén (szombat, vasárnap) érkezik be, vagy pénteken, akkor ez hosszabbíthatja a folyamatot, mivel a futárcégek csak hétköznap szállítanak ki küldeményeket. Amennyiben a futár nem találja Önt a megadott címen, értesítőt hagy, mely alapján telefonon kérhet másodszori kézbesítést 5 napon belülA postai kézbesítő egyszer kísérli meg a kiszállítást. Sikertelen kézbesítés esetén a postás értesítést hagy a postaládában, mellyel a csomag a legközelebbi Postán vehető át, nyitvatartási időben még 10 munkanapig.
FIGYELEM!!!! 
A Postás 
- Sajnos NEM tudja figyelembe venni a megrendelés megjegyzés rovatába beírt megfelelő kiszállítási időpont igényeket, így a küldeményekre sem tudunk ilyesmit ráírni. A postai kézbesítő saját munkarendje szerint viszi ki a kézbesítési területén lévő címekre a leveleket, és csomagokat is.
- Telefonon NEM tud szállítási időpontot egyeztetni saját költségén. 

 

 

6. Szállítási díjak

 

Belföldi szállítási díjaink az alábbi módon alakulnak

  • 20.000 forintos teljes összeghatár alatt: 1200 Ft- tól szállítanak a futárszolgálatok

  • 20.000 forintos teljes összeghatár felett: 0 Ft, azaz teljesen ingyenes a kiszállítás

 

Az árak tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!

 

Külföldi szállítás esetén kérjük érdeklődj e-mailben Ügyfélszolgálatunkon!

 

A kézbesítés munkaidőben 8 – 16 óra között történik, ezért célszerű olyan címet megadni, ahol a csomag ebben az időben átvehető. / Esetleg munkahelyi cím. /

 

 

 

 

7. Vásárlástól való elállás joga:

 

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mail üzenetben vagy telefonon. Figyelem, az e-mail üzenetek sokszor hosszasan keringenek a szerverek között, a kiszállítás előtti elállás kérelmének figyelembevételéhez a mi levelező programunkba való beérkezés tényleges idejét tudjuk értelemszerűen elfogadni és nem a levél feladásáét!

A vevő a termékátvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól és e határidőn belül visszajuttathatja a terméket a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.
A vevő elállása esetén eladó az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti. Az eladó kizárólag használatba nem vett, sérülésmentes,
hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat ezen pont alapján.
Amennyiben méretcserére van szüksége, ezt jelezheti Ügyfélszolgálatunkon, ilyen esetekben a határidő rugalmasan változhat, megoldható az eredeti áru, csomagcserekor történő visszajuttatása is.

 

Amennyiben a vásárló egy korrekt módon teljesített rendelést nem veszi át és a Magyar Posta vagy DPD a Kerékvár internetes üzlet költségén visszahozza a csomagot, akkor fenntartjuk a jogot, hogy a vevőt a jövőben csak csekken történő előzetes fizetés esetén szolgáljuk ki!

 

 

8. Garancia, szavatosság ezt még átnézni

 

 

A Kerékvár internetes üzlet, vagy beszállítóink, a gyártók és az importőrök az eladott árukra terméktípusoktól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállalnak. Az ettől eltérő szavatossági idő, vagy jótállás, és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.


Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben köteles kicserélni, ha azok bizonyítottan hibásak.

Garanciális ügyintézésre visszaküldött termékeket kizárólag blokkal vagy számlával együtt fogadunk, továbbá szükséges a vitatott probléma részletes leírására is.

Ezek nélkül sajnos nem tudjuk az ügyintézést lefolytatni. Garanciális problémával rendelkező termékek postacíme: 4400 Nyíregyháza, Szalag út. 33. sz.

 

 

9. Adatvédelem:

 

A vásárlók személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt, kivételt képeznek azok a számla adatok (a számlák tőpéldányai), melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény kötelez.

Az eladó a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja (pld. Posta). Az alvállalkozók az eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.