E-mail cím:
Jelszó:
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Itt jár most: Főoldal / Munkatársaink

Munkatársaink    

VARGA JÓZSEF: Ügyvezető igazgató; ProfiEdzés alapítója; JG Spinning instructor; TRX Suspension trainer 

 Ahogyan az életet látom 

Kizárólag egy dolgon fog múlni, hogy ezt az életet győzelemre viszed, vagy sem… Te irányítod a gondolataidat és a környezeted, vagy az élet irányít téged? A kérdés nem az, hogy élni fogsz, hanem az, hogy miként élsz. Ami jelen pillanatban történik veled, az azért van, mert Te így akartad? Akárhogy is van, dönts jól, mert ha nem így teszel, az élet dönt helyetted! Történjen bármi, a következőket ne feledd sose: Ne gondold, hogy nem lehet másképp! Ne gondol, hogy nem lehetsz jobb! Bőven elég, ha mások gondolják ezt rólad! Te soha ne gondold, hogy nem lehetsz boldogabb! Csak tudd, hogy ki vagy! Csak tudd, hogy merre tartasz! Egyszerűn tudd azt: A sorsom kovácsa én vagyok, az életem én irányítom! Számomra mit jelent a segítség szó? Csupán annyit, hogy hozzá juttatunk valakit mindahhoz, amitől egy ember emberibb lesz, s az élete élhetőbb lesz! Ha ez megvan, ekkor elmondhatjuk: Én segítettem és ez az, amitől a világ elviselhetőbb lesz!

 


VARGA ERIKA: Ügyvezető                                                                                                                                                                                                                         

Számomra a cél és a boldogság

 A cél, amitől az ember embernek érzi magát. Ha van kitűzött célod és arra felé haladsz, hogy azt megvalósítsd, akkor a boldogság felé haladsz.

A boldogság termeli az energiát és ettől lesz egyre nagyobb és nagyobb életerőd.
Az ember különös módon a kihívásokkal teli környezetben érzi jól magát.
Ha legyőzöd az akadályokat, akkor eléred a kitűzött célt és a jutalmad a kitartásodért tied lesz. A legnagyobb kincs: a boldogság. Bármi sikerülhet, ha igazán akarod, és nem engeded, hogy eltérítsenek a célodtól.

 

 

HORVÁTH PÉTER: Életmód szakértő; TFTI Personal trainer; Polar OwnZone trainer; JG Spinning instructor; TRX Suspension trainer; Functional training trainer; Kerékvár Életerő Központ - Fitness & Fogyi Klub és ProfiEdzés program szakmai vezető; Hazai, szakmailag elismert rendezvények óraadó oktatója

 

 

Az út

"Az út, mely szóba-fogható, nem az öröktől-való;
a szó, mely rája-mondható, nem az örök szó.
Ha neve nincs: ég s föld alapja; ha neve van: minden dolgok anyja. Ezért: aki vágytalan, a nagy titkot megfejtheti; de ha vágya van, csak a dolgokat szemlélheti. E kettő mögött közös a forrás, csupán nevük más. Közösségük: csoda, s egyik csodától a másik felé tárul a nagy titok kapuja."

 

 

Lao Ce

 

 

VÁNCZU ANGÉLA: Értékesítő; Tanácsadó; JG Spinning instructor; TRX Suspension trainer    

"Amikor már azt hiszed, hogy feljutottál a csúcsra és hátradőlve büszkén tekintenél jól elvégzett munkádra, akkor az élet mindig újabb kihívásokkal rukkol elő. Gyakran ezeket csak púpnak érezzük a hátunkon, máskor már érdemesnek tűnik belevágni. Így megy ez a kihívások elől nem szabad megfutamodni, a problémák azért vannak, hogy megoldjuk őket."

 

 

Danielle Steel