E-mail cím:
Jelszó:
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Itt jár most: Főoldal / Rólunk

Rólunk    

Kik állhatnak a Fogyiklub & Életerőközpont mögött?

 

 

 

Egyáltalán, ki irányítja a szálakat?

 

Ahogyan írom a sorokat rádöbbentem valamire…

A felismeréstől végigfutott a hátamon a hideg…

"Te jó ég! A magam elé kitűzött céljaimat eddig még mindig elértem."

A történetem 16 évvel ezelőtt kezdődött. Egy 15 négyzetméteres alagsori kerékpárboltban kezdtem, ahol még az áru sem volt az enyém. Majd pár év múlva kibővítettem 160 négyzetméterre és ezt követően nyitottam még egy üzletet a belvárosban is. Ekkor az árukészlet már a sajátom volt, ami közel 11 millió Ft értéket jelentett. A jelenlegi végeredmény: Egy 800 négyzetméteres saját tulajdonú üzletház, melyben megtalálható spinning-terem, fittnes-terem, kardio-terem, szépségszalon, kerékpárszaküzlet és szakszervíz teljes berendezéssel, gépekkel, valamint két lakással együtt. 16 munkatársnak biztosítok megélhetést, akikkel együtt haladunk közös célunk felé. Nem nyertem támogatást, nem lottózom és nem is örököltem, ellenben van egy fantasztikus családom, akik kitartanak mellettem, és támogatnak, ha arra szükségem van! Alapítója vagyok a „ProfiEdzés” programnak, Fogyiklub és Életerő Központnak, Online Fittness termünknek ahol élő adásban az otthonokba viszem el programjainkat és nem utolsó sorban olyan ötleteket valósítok meg, melyek egyedül állóak országszerte (lehet világszerte is). Ha már az edzésnél tartunk, 58 kg voltam  182 cm magaságomhoz képest (kicsit röhejes voltam), majd elkezdtem edzeni és képes voltam magamra pakolni 26 kg szín tiszta izmot, hangsúlyozom természetes úton!

 

A Nagy felismerés

 

Fitness-terem tulajdonosként egy felmérésünk alkalmával felismertem egy „megdöbbentő tényt!" A vendégeink és országszerte a fogyni vágyók  90%-a nem érte el az általa kitűzött célokat. Ennek oka, a milliónyi hamis információ amit évtizedek alatt felhalmoztak internetről, „szaktekintélyektől és csapni való edzőktől”. Na mondom: „Ezzel tenni kell valamit és megszületett hosszas munka eredményeként a Kerékvár Fogyiklub & Életerőközpont és az ezzel kapcsolatos összes célt elérő program, beleértve az online Fitness közösségi oldalt is.

 

A Cél

 

Egy cél lebegett a szemem előtt! Eljuttatni minél több embernek a Fitness tudomány alapelveit, beleértve a megfelelő táplakozást is. „Azt akarom, hogy légy kitűnő testi állapotba és érj el számodra optimális testalkatot, ami által egészségesebb lehetsz, nő az önbizalmad és teljesebb életet élsz!

"Én egy elképzelést…. Egy gondolatot… Egy Életmódot kínálok neked”

 

De mi a helyzet a munkatársaimmal?

 

Elvárom tőlük, hogy profik legyenek. Folyamatosan képezzék magukat, hogy egyre nagyobb hozzáértéssel és kompetenciával rendelkezzenek. Én maximalista vagyok, és ezt elvárom tőlük is.

A munkatársaim felvételénél közlöm, hogy mik az elvárásaim és mikor kimondom, hogy kemény munkát várok el és folyamatos képzés van, akkor sajnos a jelentkezők 95%-a elillan. ( Vicces…) Aki most jelen pillanatban a fedélzeten maradt, az mára egy igazi túlélő lett, hisz nem kis  „kiképzésen” kellett keresztül mennie.

 

Végezetül itt egy szívemnek kedves vélemény rólunk:

 

"Nem, ez nem egy novella kezdősora, ez a jelen! Számomra! 2011-et írunk! Nyár van!

Füllesztő! Túlsúly! Fáj... ...már lelkileg is!

A jó tanácsok csak úgy röpködnek az éterben és a világhálón! Könnyedén, bölcsen,

következmények nélkül! S hol az eredmény? Talán fenn akadt a világhálón...

Bevált egyáltalán valakinek? Tartósan? Hoppá! Ilyet nem nagyon hallani... vagy valaki?

S itt egy terem, egy család, egy csapat, egy program, egy cél!!!

A hangulat barátságos. Családi. Fura. Ezt nem lehet generálni, gerjeszteni sem, vagy pénzen megvenni! Ezt érezni lehet. Itt igen. Nekem igen!

5x20! Ismerős? Általános utasítás. Edzői! Mindig mindenkinek. Itt nem! Minden ember más és más. Észreveszik. Jó érzés. Olcsó? Drága? Közel van? Messze van? Kicsi? Nagy? Ezekkel a fogalmakkal dobálózunk, mikor termet választunk. Én ezt választottam. Jó döntés? Nekem igen! Ha már itt vagy, s e sorokat olvasod, megnyugodhatsz!

Segítenek neked!"

                                                                                          S.A.   Nyíregyházi lakos

 

 

 

Varga József

 

Ügyvezető igazgató

 

ProfiEdzés Program alapító 

 

Mi ez a ProfiEdzés Program?

 

 

"Nyisd ki a szemed és lásd meg a valóságot!"