E-mail cím:
Jelszó:
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Itt jár most: Életerő központ Főoldal > Sikertörténetek

Sikertörténetek

Sikertörténetek

2 hónap alatt látványos változáson mentem keresztül... 

 

„Közel másfél éve járok edzeni a Kerékvár Fogyiklub és Életerő Központba.

Az elsődleges célom mikor elkezdtem edzeni a fogyás volt, ami meg is valósult rövid időn belül.

Az utóbbi hónapokban viszont az alakformálásra koncentráltam saját edzésterv alapján. Bizonyos szinten haladást értem el, de mégse azt amit igazán szerettem volna elérni. Emiatt tanácsadást és segítséget kértem célom megvalósításához. Az új edzésterv és étrendtervezőnek köszönhetően 2 hónap alatt látványos változáson mentem keresztül.

Köszönöm a segítséget és csak ajánlani tudom, hogy mindenki bátran merjen tanácsért fordulni, ha úgy érzi változtatni akar, mert megéri!!”

Horváth É.

307

Megfelelően haladok... 

 

,,A terem minőségével megvagyok elégedve,minden adott az összes izomcsoport megdolgoztatására. Ebből adódik hogy megfelelően haladok az edzéssel."                                                                                                M.R

 

 

 

306

Fittebb vagyok... 

 

 

,,Két hónapja járok edzeni. Észre vettem magamon a fejlődést, meg vagyok elégedve mindennel. Amióta járok sokkal fittebb vagyok."

T.Roland

305

Mikor megyünk újra... 

 

,,Egy ismerősöm vett rá hogy próbáljam ki a Kerékvárat. Először  nem nagyon tudtam rávenni magam, de végül eljöttem. Az első alkalom után, már én kérdeztem az ismerősöm, hogy mikor megyünk újra. Az edzés nagyon jól esett, a társaság és a hangolat pedig nagyon jó. ,,

Ákos

304

Az étvágyam is jobb lett... 

 
 
,, Meg vagyok elégedve a konditeremmel,látom magamon a fejlődést. Elkezdtem izmosodni, az étvágyam is jobb lett, egészségesebbnek érzem magam. Mióta látom a fejlődést, az étkezésemre is jobban odafigyelek. " 
M.Á
303

Ma már gondolkodás nélkül megy... 

 

,, Mióta elkezdtem edzeni, sokkal jobb a közérzetem, fittebbnek érzem magam, sokkal több az energiám is. Amire előtte nem voltam képes, ma már gondolkodás nélkül megy, nem érzem megerőltetőnek. ,,

K.G

302

Más szemmel néznek rám... 

 
 ,,Rendszeres edzéssel elértem, hogy lefogyjak, amire sok időn keresztül nem voltam képes. Azóta sokkal jobb a közérzetem, jobban érzem magam. Ami nagyon motivál, hogy ne adjam fel, az ismerőseim folyamatos visszajelzése. Nagyon jól esik, amikor az ismerőseim azzal kezdik a beszélgetést, hogy ,, nagyon megváltoztál " . Ez pozítív írányú. Elmondhatom hogy az életem megváltozott, más szemmel néznek rám az emberek. ,,
K.S
301

A kítűzött célokhoz közelebb kerültem... 

 

,,Közel másfél éve hogy a Kerékvár csapatát választottam.Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem,sok pozitív élménnyel gazdagottam.Igyekszem tematikusan felépíteni az itt eltöltött időt.Használom a cardio és súlyzós részt is.A kitűzött célokhoz közelebb kerültem,fizikálisan,és lelkileg erősebb lettem.Elégedett vagyok a kerékvár felszereltségével,szuper a közösség,mindenkinek csak ajánlani tudom."

                                                                                                                                 Viktor

                                            

300

Féltem tőle,de kellemesen csalódtam... 

 

,,Az első zsírégető edzés volt,ami szerintem nagyon jó volt.Az oktató nagyon kedves,segítőkész.A környezet eléggé vidám.Féltem tőle,de kellemesen csalódtam,nem bántam meg hogy eljöttem."

N.Niki

299

Előjöttek, nem tapasztalt kellemes érzések... 

 

,,Körülbelül 1 hónapja járok edzeni a konditerembe,nem titkolt céllal,testemet fejleszteni,acélosítani.Nehezen indult a projekt,a kezdeti napokon szörnyű izomláz gyötört,gyakran az öltözés külön mutatvány volt.Aztán a kínok eltüntek,helyette előjöttek eddig nem tapasztalt kellemes érzések,miszerint gömbölyödök,élek!Most egyre jobban érdekel a dolog,egyre jobban igénylem a mozgást,fejlődést,a közeget, és a cél elérését.Mi a cél?Jó megjelenés,jó közérzet,egészség és önbizalom."

E.Á

298