E-mail cím:
Jelszó:
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Itt jár most: Életerő központ Főoldal > Sikertörténetek

Sikertörténetek

Sikertörténetek

Jobb közérzetet tapasztaltam... 

,,Az első két edzést követően egy kellemes fáradság jelentkezett,mely párosult egy mély pihentető alvással.A korábbi időszak mozgásszegény életmódja miatt izomláz is jelentkezett,de az hamar elmúlt.Összességében jobb közérzetet tapasztaltam edzés után."

F.I

297

Azt hiszem szerelmes vagyok... 

,,Első edzésem alkalmával,iszonyú jól éreztem magam.Végre kipróbáltam a futópadot,azt hiszem szerelmes vagyok.Szeretnék járni,mert nagyon hasznosnak találtam.A személyi tanácsadásnak külön pirospont jár.,,                                                                                                                                                                                                                                   

                                            M.F

                                                                                                                                                                    

 

296

Mindig kellemesen elfáradok... 

 

"Kúltúráltak a körülmények (tisztaság,kiszolgálás). Már több mint egy éve járok ide edzeni. Mindig kellemesen elfáradok, jó a közérzetem, nem vagyok beteg, heti öt alkalommal futok állandó sebességgel 40 percet. Igyekszem stresszmentesen élni, az edzés nagyon jó feszültséglevezető,,

L.I.

 

295

Látom magamon, hogy fejlődök... 

"Én konkrétan kisebb-nagyobb megszakításokkal több éve lejárok edzeni. Látom magamon hogy fejlődök. Meg vagyok elégedve a szolgáltatással."                                                                                                 

 M.G.

294

Vidám vagyok, jó a teherbíróképességem... 

 

"Minden hétköznap járok edzeni. Amit az edzésnek köszönhetek: nem vagyok beteg, vidám vagyok, jó a teherbíróképességem. Nagyon elégedett vagyok az itteni színvonallal."


L.I.

293

Kellemesen elfáradtam... 

 

"Nagyon jól éreztem magam, minden eszközt kipróbáltam a teremben. Szeretnék még többet jönni a jövőben. A futópad és a kerékpározás volt a kedvencem. Kellemesen elfáradtam, de ez egy jó jel számomra."


Adrienn

292

Újult erővel kezdünk neki a következő szezonnak.. 

 

"3 hónap kihagyás után, kicsit megeröltető volt az első óra, de egyben hiányzott is a közösség, a szervezettség, és a végén a kellemes fáradtság. Újult erővel kezdünk neki a következő szezonnak, hogy Karácsonyra formábba hozzuk magunkat!"


Judit és Fanni

291

Jobban tudok koncentrálni a feladataimra... 

 

"5 hónapja járok le edzeni ide. Jobb a közérzetem, jobban tudok koncentrálni a feladataimra, az egészségem is sokat javult. Izomzatilag fejlődtem. Sok pozitív visszajelzést kapok azoktól, akik régen láttak. Azt mondhatom, hogy a hétköznapokat már nem tudom edzés nélkül elképzelni."


V.F.

290

Jól érzem magam a bőrömben... 

 

"A rendszeres edzésnek köszönhetően több kilót is fogytam, és ettől azt érzem, hogy nagyon boldog vagyok. Egyre több dícséretet kapok az emberektől, és ez nagyon jól esik! Jól érzem magam a bőrömben! További célom még jó pár kilógramm leadása, valamint az alakformálás, izmosodás is!"

I.Viki

289

Rendkívűl jól éreztem magam.. 

 

"Nagyon jó véleményem van az első itt töltött edzésem után. Rendkívűl jól éreztem magam. A környezet nagyon barátságos, és csak segítőkész emberekkel találkoztam. Biztos, hogy jönni fogok még."


P.M.

288