E-mail cím:
Jelszó:
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Itt jár most: Életerő központ Főoldal > Sikertörténetek

Sikertörténetek

Sikertörténetek

Éreztem, hogy nagyon hatásos.. 

 

"Sokat hallottam már a TRX edzésmódszerről, és kedvet kaptam hozzá. Nagyon kemény volt az első alkalom, minden részemet megmozgatta, nagyon izomlázam volt utána, éreztem, hogy nagyon hatásos. Az oktató nagyon jól ösztönzi a csapatot, jó zene szól az óra közben, és ez is lelkesít. Már várom a következő órát. Jó ide járni, mert mindenki nagyon barátságos, és segítőkész! Mindenkinek csak ajánlani tudom!


K.K.

287

Azóta érzem a fejlődést magamban... 

 

"Az elmúlt időszakban elkezdtem futni a súlyzós edzés mellett. Azóta érzem a fejlődést magamban, hogy egyre többet bírok, jobb az állóképességem, és a közérzetem is."


Renátó

286

Jó volt ismét a kedvenc zenéimre mozogni... 

 

"Az újrakezdés kellemes fáradtsággal jár. Jó volt ismét a kedvenc zenéimre mozogni. Persze az izomlázam is biztosan lesz!"


Csilla

285

Örülök neki, hogy már látszódik a fejlődés.. 

 

"Több mint egy hónapja járok edzek újra. A célom az izomtömegnövelés, és hogy jó kondiban legyek. Aminek örülök, hogy már többen is megjegyezték: "Te jársz edzeni?? "Amire én meglepődtem. Örülök neki, hogy már látszódik a fejlődés."


H.Gábor

284

Úgy érzem nagyon hatásos.. 

 

"Ez volt az első Spinning órám. Nagyon tetszett. Jó volt a zene, a hangulat, úgy érzem nagyon hatásos. Szerintem rendszeres látogatója leszek az óráknak!"


K.K.

283

Jó érzés a tükörbe belenézni... 

 

"Az egyik sikerem az utóbbi időben, hogy mondják az ismerőseim, és azok akikkel megismerkedem, hogy nem nézek ki annyi idősnek, mint amennyi vagyok. A folyamatos edzésnek köszönhetően érzem a fejlődést magamon, és jó érzés a tükörbe belenézni!"


K.Zoltán

282

A hét legjobb napjai, amikor Spinningre jöhetek... 

 

"Előre bocsátom, soha nem mozogtam. A tesi órákat messze elkerültem, bármilyen sporttal legfeljebb a tévében találkoztam. 35 éves koromban szívritmus-szabályzó tablettát írt ki nekem az orvosom. Már fél éve szedtem, amikor a családom rábeszélt, hogy próbáljam ki a Spinninget. Ők ekkor már két hónapja rendszeres vendégei voltak a Spinning órának a Kerékvár Fogyiklub és Életerő Központban. Az első óra előtt állapotfelmérés, majd előzetes megbeszélés volt, s ez az utóbbi a mai napig minden órán megmaradt. Óra közben is rendszeres felügyelet alatt voltam, és vagyok a mai napig. Kb. fél éve jártam Spinningre, amikor elkezdte az orvos elhagyatni velem a szívritmus-szabályzó tablettát. Egyre erősödtem, egyre többet bírtam. Az ellenőrzés, a pulzusmérés megmaradt, és az, hogy minden órán a maximumot hozzam ki magamból. Már több, mint 4 és fél éve járok ide tekerni. A hét legjobb napjai, amikor Spinningre jöhetek. Köszönöm Kerékvár!"


M.J.

281

Egy hónap után már érzem magamon a fejlődést.. 

 

"Az itt levő szolgáltatások mindenféle korosztálynak és érdeklődésnek eleget tesznek. Én amióta ide járok edzeni elégedett vagyok. Tetszenek a lehetőségek a termen belül. Egy hónap után már érzem magamon a fejlődést."


B.I.

280

Elégedett vagyok az eddig elért eredménnyel... 

 

"Egy hónap alatt sikerült leadnom négy kilógrammot, mindezt heti öt rendszeres edzéssel, és fehérje diétával párosítva. Elégedett vagyok az eddig elért eredménnyel."


M.Erika

279

Itt olyan emberekkel találkozom, akiket erős céltudat hajt, és ez is motiváló erő... 

 

"Már régóta, több éve, hogy járok edzésre. Mostanában az a probléma tér időről – időre vissza, hogy a motiváltságomat nehéz fenntartani. Több alkalommal is kellett már ebből fakadólag újrakezdenem az edzéseket. Tudjuk, hogy minden kezdet nehéz, különösen, ha újra kezdünk valamilyen tevékenységet. Visszagondolva megmosolyogtató, hogy évekkel ezelőtt mikor nem volt ilyen sok lehetőség az edzésre, akkor megszállottként edzettem leküzdve minden nehézséget, de most, mikor minden lehetőség adott lenne, akkor pedig nem igazán fűlik hozzá a fogam. Persze ez is csak egy újabb akadály, amin át kell jutni. A célok, melyeket kitűztem magam elé, azért jó úton tartanak. Sokat segít az is, hogy itt olyan emberekkel találkozom, akiket erős céltudat hajt, és ez is motiváló erő. Persze így évek múltával már nem az a célom, hogy "This is Sparta" kiálltással edzés végén leforduljak a gépekről, hanem a jóleső tudat, hogy ismét közelebb kerültem a célomhoz. Kívánom mindenkinek, hogy sikerüljön erős motivációval leküzdenie az előtte álló akadályokat, és elérnie a céljait."


T.Roland

278