E-mail cím:
Jelszó:
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Itt jár most: Életerő központ Főoldal > Sikertörténetek

Sikertörténetek

Sikertörténetek

A hab sem zavar a tortán, hiszen.. 

 

„Jobb a közérzetem, a testi változások meg csak hab a tortán. Egyébként már a hab sem zavar a tortán, hiszen több az energiám.”

Kriszta

7

Az állóképességem sokszorosa a korábbinak,illetve.. 

 

„Amit az edzésnek köszönhetek: megszabadultam a kilóktól, és az állóképességem sokszorosa a korábbinak. Illetve, ami a legnagyobb meglepetés számomra, hogy amennyiben valami miatt nem tudok részt venni az edzésen, már nagyon hiányzik a mozgás.”

Tímea

6

Nem vagyok fáradékony, sokkal jobban alszom.. 

 

 „Sokkal erősebb lett az immunrendszerem, valamint jobban megy az edzés, jobb az étvágyam és sokkal nagyobb affinitást érzek magamban, hogy minél előbb jöjjek edzeni. Nem vagyok fáradékony, sokkal jobban alszom, és nincsenek edzés utáni izomgörcsök.”

Zoli

5

Aki ezt csinálja sosem öregszik meg! 

 

 „Az órák alatt lelkileg és testileg is maximálisan felüdülök, felfrissülök. Aki ezt csinálja sosem öregszik meg! Önbizalmat ad, kitartást az életben, munkában.”

Era

4

A mozgás nagyon jó hatással van a szervezetemre 

 

 "A mozgás nagyon jó hatással van a szervezetemre, növeli az állóképességem, fogyaszt, feltölt, frissít, ha élvezettel csinálom és nem erőből." 

Erzsi

3

Nemcsak a testemen érzek változást,hanem.. 

 

 „Egy év alatt a sokszorosára ugrott az erőnlétem. Nemcsak a testemen érzek változást, hanem belül is. Ez hatással van a mindennapjaimra, hiszen nem vagyok feszült, higgadtan tudok cselekedni. A lényeg mégis a testen van, hiszen azért járok edzeni, hogy fejlődjek. A Kerékvár Fogyiklub és Életerőközpontban minden adott a megfelelő fejlődéshez, mellesleg nap, mint nap nem csak edzek, hanem lehetőségem nyílik új barátok szerzésére is.”

Molnár Róbert


2

A járásom és a testtartásom egyenesebb... 

 

"Az első 2 hónapban 8 cm-rel lett a derékbőségem kisebb. Ez a korábbi próbálkozásaimat felülmúlta! A járásom és a testtartásom egyenesebb, izmosabb lett a felsőtestem, és ez nagyon jó. Az állóképességem javult."                                                                           

Gabi

1