E-mail cím:
Jelszó:
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Itt jár most: Életerő központ Főoldal > Sikertörténetek

Sikertörténetek

Sikertörténetek

Érzem azt, hogy egészséges vagyok, és hogy haladok a célom felé... 

 

"Minden edzés alkalmával érzem azt, hogy egészséges vagyok, és hogy haladok a célom felé. Régóta járok ide, és ezalatt már -15 kilógrammtól sikerült megszabadulnom. A kollégám irigykedett is, hogy hogyan sikerült leadnom ennyit, mire én mondtam, hogy jöjjön velem edzeni, és neki is sikerülni fog!"


Csaba

267

Nőtt az állóképességem is, és a fejlődés... 

 

"Egy hónapja járok ide, és ez idő alatt sokat fejlődtem, erősödtem. Nőtt az állóképességem is, és a fejlődés szemmel is látható."

M.I.

266

Sokat erősödtem ezalatt az idő alatt..  

 

"Már 7 éve sportolok (focizok) rendszeresen, de mellette edzeni is járok terembe. Itt ez az elsó hónapom, és sokat erősödtem ezalatt az idő alatt. Teljesen más ez a hely, mint ahova eddig jártam edzeni, össze se lehet hasonlítani."


Áron

265

Nyugodtabb vagyok, felvagyok töltődve minden egyes edzés után.. 

 

"Amikor lefelé menet a lépcsőn jöttem, úgy éreztem mintha "- 80" kilóval kevesebb lennék. Nyugodtabb vagyok, felvagyok töltődve minden egyes edzés után. Már el is terveztem a következő edzésemen, hogy mit is fogok csinálni!"


Gabi264

Izmosabb vagyok, ami elég látványos, és örülök is neki, mert a ... 

 

"A folyamatos edzésnek köszönhetően észrevettem magamon, hogy izmosabb vagyok, ami elég látványos, és örülök is neki, mert a barátaim is megjegyezték, amikor összetalálkoztam velük!"


Roland

263

Sokat fejlődtem fizikálisan – mentálisan, ami hozzásegített ahhoz, hogy... 

 

"Úgy érzem, hogy kitartóbb lettem, sokat fejlődtem fizikálisan – mentálisan, ami hozzásegített ahhoz, hogy rendszeressé váljon az életem. Alapvetően hiányzik az edzés, ha egy hétig nem tudok járni."


SZ.V.

262

Örömmel tölt el akár egy 10 perces futás... 

 

"Lassan 2 hónapja, hetente 3 alkalommal rendszeresen járok ide edzeni. Tapasztalataim pozitívak, akár a hellyel, akár a dolgozókkal kapcsolatban. Mindenki nagyon segítőkész. Külön tetszik a családias hangulat. Amióta ide járok, energikusabbnak érzem magam, már sokkal kitartóbb vagyok az edzések során. Olyan dolgokat tapasztalok, amelyeket korábban nem: örömmel tölt el akár egy 10 perces futás."


T.L.

261

Erősebbnek érzem magam minden alkalommal... 

 

"Amióta ide járok észrevettem, hogy jobban bírom az edzéseket, erősebbnek érzem magam minden alkalommal, egyre többet bírok."


Szabó Róbert

260

Jobb a közérzetem, jobb a stressztűrő képességem.. 

 

"Úgy vettem észre, hogy jobb a közérzetem, jobb a stressztűrő képességem. Új embereket ismertem meg. Nem utolsó sorban formálódott az alakom."


File Judit

259

Azóta sokkal jobb a közérzetem, és fogytam is,illetve... 

 

"Sziasztok! Már egy hónapja járok ide, és nem bántam meg, hogy eljöttem, hiszen azóta sokkal jobb a közérzetem, és fogytam is. Illetve felszabadultabbnak érzem magam. Amikor csak tehetem járok."

Éva

258