E-mail cím:
Jelszó:
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Itt jár most: Főoldal / Szolgáltatásaink Hatékonyság, állóképesség, energia, erő. Ez a TRX!

Hatékonyság, állóképesség, energia, erő. Ez a TRX!     


Mindamellet, hogy egy alkalom alatt megvan mozgatva minden egyes izomcsoport - még azok is melyek súlyzós edzés alkalmával nem kapnak terhelést- felettéb szórakoztató is! Arról nem is beszélve, hogy egy igazi túlélőt kovácsolunk belőled. Ha keménynek hangzik a Hölgyek számára, akkor ne féljetek, mert jelen pillanatban több a női nem az edzéseken, mint  a férfi! Tehát hajrá!

 

Ennek az edzésformának a hatékonyságát már az első edzés után érzékeltem. Tetszett a felépítése, az, hogy komplex gyakorlatok voltak, amelyek az összes izomcsoportot megmozgatták. Mióta járok, sokkal energikusabbnak és hatékonyabbnak érzem magam!”

Turcsán István

***

 

"A spártai edzéssel való tapasztalatom nagyon pozitív. Szeretem, hogy mindig a végsőkig hajtanak. Acsapatépítés és a csapatszellem kialakításában ez a sportág magasan kiemelkedik! A gyakorlatok a szálkás, jó minőségű, arányos izomépítésben segítenek, az erő és az állóképességszint növekedésére is nagy hatással van.Az első edzéssel kapcsolatban csak annyit mondanék, hogy nem gondoltam volna, hogy a saját testsúlyommal való edzés ennyire megmozgatja az összes izomcsoportomat.

Nagyon kemény! Mindenkinek ajánlom aki nem bír az erejével!"

Gégény Péter

***

 

 

„Több mint tíz éven át versenyszerűen úsztam. Ez a tíz év számomra élményekben felejthetetlen volt mivel többszörös magyar bajnok is voltam. Érettségi előtt abba hagytam az úszást. Az első gyermekem születése után ismerkedtem meg a Spinningel, aminek köszönhetően megszabadultam a szülés után rajtam maradt felesleges kilóktól. Majd a második gyermekem születése után ismét elkezdtem Spinningre járni, de hogy még jobb formába lendüljek, szakmai javaslatra elkezdtem egy számomra új edzésformát, a TRX -et. A TRX egy nagyon egyszerűnek tűnő, de annál hatékonyabb edzésforma. Számomra is meglepő volt hogy mennyi erőt és energiáigényel. Rengeteg feladatot el lehet vele végezni, és szinte minden testrészemet megmozgatja. Minden TRX edzés egy kihívás, aminek meg akarok felelni, de a legjobb, hogy minden alkalommal egyre erősebbnek érzem magam.”

Judit

***


"2011-06-18-án részt vettem a kerékpártúrával egybekötött edzésen ami hatalmas élmény volt! Az egyórás kerekezés után az egyórás edzés első hallásra nehéznek tűnt, de a jó csapat húzóereje miatt minden percet élveztünk. A Spárta/ TRX edzés borzasztóan kemény, viszont látványos eredményekkel jár, ezért minden verejtékcseppet megér. Saját tapasztalatom még emellett az, hogy a fogyás/ izmosodás csak egy része az edzésnek. Számomra szellemi felfrissülést, dinamizmust, kiegyensúlyozottságot, egész napos lendületet és jókedvet is ajándékozott ez a mozgásforma. Köszönöm a szép napot!"

Borbásné Pucsok Tímea

***


"Az első edzés óta, folyamatos javulást érzek fizikai állapotomban. Tényleg roppant kemény egy edzés, ami teljes mértékben igénybe veszi az embert. A változást magamon már nagyon hamar észrevettem. Hatással van a szellemi állapotomra is. Jóval nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok. Alig várom az újabb edzéseket a napokban, amikor is újabb kihívásokban van részem."

Gönczi Péter

***


 

"Az elmúlt néhány főiskolás évem alatt sikerült kellőképpen eltunyulnom. Mikor ezt meguntam, több módszerrel / eszközzel is próbálkoztam a fölös kilóim leadásához és némi izomtömeg növeléséhez. Köztük a futással, ugrálókötéllel, konditerembe járással, magamban szobában edzéssel. Több mint egy hónapja csinálom már a Spárta edzést és használom egyik fő eszközét a TRX-et. A fentebb említett próbálkozások közül, semmi sem hozott akkora változást mint ez. Ez a kezdeti siker egyenlőre mínusz 4 kilót jelent és fejlődést mind kitartásban, mind állóképességben. Nem kérdés tehát, hogy folytatom az edzést ameddig csak lehet. Változatosságának hála mindig tartogat majd kihívást. Amiért pedig semmiképpen nem cserélném le a Kerékvárat, mint helyszínt, az az, hogy igényes környezete, kulturált társasága és hozzáértő személyzete alapvető szükséglete a fenti sikereknek és a további fejlődésnek."

Kovács László

***


"A Spárta Programon vettem részt a mai nap. Ez volt az első élményem itt. Igazán emlékezetes lett mert kemény volt. Hozzá kell tennem az állóképességem, az erőnlétem most a nullával lehet egyenlő. Tetszettek a változatos gyakorlatok amik ezen viszonylag rövid időn belül is minden izomcsoportomat megmozgatott. Erre van szükségem mert irányítással, csoportban hiszem, hogy elérhetem célom amire magamban úgy gondolom nem lennék képes."Köszönöm!

Csaba

***


"Első alkalommal voltam a Spárta edzésprogramon, tapasztalatom teljesen pozitív, mivel olyan izomcsoportokat is sikerült megmozgatnom, amit edzőteremben csak speciális eszközökkel sikerült. A különlegessége a változatosságában rejlik, mert nem csak erősít, hanem szálkásít is."

Ferenc

***


 

"Egy TRX edzés élményei...

Egy speciális kötél, egy képzett edző és én. Az edzés kezdete után 10 perccel úgy éreztem, nem hogy bemelegítettem, de nem bírom tovább...

… legalábbis az agyam azt diktálta. Egy jó edző egy „kiképző” motivál segít és űz-hajt!

Átlendültem a holtponton (kb. 10-15 perc!!!) és onnan kezdve szinte extázisban nyomtam

végig az edzést. Újra és újra a padlón voltam, de akár csak Rocky a filmben én is felálltam

1x, 2x, 3x...

Egy új érzés. Fáradtság, elégedettség és új cél. Folytatni. Mert ez egy csata!

Magammal, magamért!"

G.