E-mail cím:
Jelszó:
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Itt jár most: Főoldal / Szolgáltatásaink Narancsbőr, csontritkulás, derékfájás, rehabilitáció, vérkeringés? Itt a Vibromasszázs

Narancsbőr, csontritkulás, derékfájás, rehabilitáció, vérkeringés? Itt a Vibromasszázs      

Mire való a Vibromasszázs?

 

- Narancsbőrre       

- Javítja a vérkeringést       

- Csontritkulás enyhítésére      

- Bemelegítésre, edzés utáni levezetésre   

- Sportsérülések rehabilitációjára - húzódás, izomláz   

- Nyújtásra/ lazításra    

- Ajánlott cukorbetegeknek  is  

 

 

Hogyan érheted el a vibromaszázst?

 

       Ennek két módja van:

 

  1. Bejössz személyesen hozzánk a Kerékvárba, és igénybe veszed az ingyenes kúránkat.  Miután belekóstoltál, alkalmad lesz arra, hogy bármikor karban tartsd magad nálunk.
  2. Megvásárolod a gépet, hogy bármikor rápattanhass az egész családdal együtt. Kellemest a hasznossal, ugyanis akár  tv nézés közben végezheted a rehabilitációt (a fizikai képességnek a helyreállítása). Klikkelj ide>> és tekintsd meg ajánlatainkat

 

Tényleg nem kell átöltözni? Nem izzadok le?

 

Mivel nem kell erőkifejtést végezned, nem fogsz leizzadni, ugyanis rezgő mozgást végezve a  gép mozog helyetted!  Normál utcai, irodai, vagy otthoni ruhában, lapos sarkú cipőben vagy papucsban is rá lehet állni. Irodákban, munka közben, előtte vagy utána is lehet használni, jövet-menet, bármikor.

 

 

Mi a narancs  bőr, hogyan tüntethető el?

 

Bőrünk kisbaba kortól folyamatosan veszít szépségéből. A lányok egyik leggonoszabb ellensége már tinikorban is támadhat.

A narancsbőr, más néven cellulitis a bőr alatt lerakódó zsír. A felhalmozódott zsír gátolja a bőralatti szövetek vér és oxigén ellátását, ezért szaporodik a salakanyagok mennyisége. A hurkás combok és gödröcskés popsi sajnos csak a kisbabáknak áll jól. Csípj bele popsid vagy a combod bőrébe, ha a bőröd narancshéj szerűen meggyűrődik, az már narancs bőr.

A gép segítségével olyan gyors összehúzódásra képes az izomzatod, amilyet egyébként nem képes elvégezni semmilyen mozgással. Ezáltal a bőr alatti szövetek ismét oxigénhez jutnak, javul a vérkeringés és az eddig lerakódott salakanyagok távozni tudnak.


A vibromasszázsnak kifejezetten jó hatása van az emésztésre, kíméli az ízületeket. Rengeteg megbetegedésre van rendkívül jó 
hatással. 

 

Cukorbetegek számára kifejezetten ajánlott, mert javítja a végtagok vérkeringését, rendszeres használatával csökkenthető a vércukorszint.

 

Megállítja a csonttömeg vesztést, melyet főként a mozgás hiánya okoz.

Csökkentheti a csontritkulást  bizonyos kor után.

Több oldalról és hatékonyan támadja meg a cellulitist, segíti a használóját a szép testtónus elérésében.

Csökkenti a hevenyt és a hosszan tartó derékfájást.

 

 

Személyi edző véleménye: a sport eszköz nem helyettesíti a teljes test edzést, nem erőkifejtéssel (izommunkával) és pulzusszám növekedéssel jár (szív és keringési rendszer erősítése, növelése). Továbbá a rendszeres, egészséges táplálkozás hiánya csökkenti a sporteszköz hatékonyságát a felhasználására nézve!