E-mail cím:
Jelszó:
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Itt jár most: Főoldal / Szolgáltatásaink ProfiEdzés program a Fogyás, szálkásítás, izom növelés, állóképesség megoldása

ProfiEdzés program a Fogyás, szálkásítás, izom növelés, állóképesség megoldása     


A megoldás kulcsa a személyre szabottság, hisz minden ember más és más.

A speciális ProfiEdzés programunk biztonságot adhat neked mert:

 

A hiba az lenne, ha azt ígérném, hogy rendeld meg az én termékemet - legyen ez bármi - anélkül, hogy előzetesen nem kértem volna rólad némi információt: „Itt ez a csodabogyó vagy akármi, rendeld meg, mert ez mindenkinek segít.” De hol a személyre szabottság, hiszen nem vagyunk egyformák? A fitness terem tulajdonosként ki merem jelenteni, hogy havonta sok száz vendég fordul meg nálam, de nincs kettő, aki ugyanazt csinálná. Vagy az ismétlések száma, vagy az intenzitás, vagy a táplálék bevitele különbözik, de valami biztosan. Sajnos ennél a pontnál bukik meg az is, ha úgy indulsz el egy edzőterembe edzeni, hogy azt csinálod, amit mindenki más. Ne gondolod, hogy a célod eléréséhez annyi bőven elég, ha megemelsz egy-két kiló súlyt és elkezdesz futni a futópadon. Az élő példa azt mutatja, hogy megfelelő tudás nélkül nem igazán lehet eredményt elérni. Egyben itt az egyik válasz, hogy az emberek 90%-a miért nem éri el edzései folyamán a kitűzött célját és végül miért vall elkeserítő kudarcot! Kérdem én, te mennyire éreznéd jól magad, ha a szabó nem venne méretet rólad az öltöny elkészítése előtt, csak postázná a 6 mérettel nagyobbat, majd felvennéd és megjelennél benne mondjuk a saját esküvődön? A végeredmény egy nagy kudarc lenne, na meg persze egy torta a fejeden…

 

„Ha nem szeretnél tortát a fejedre” akkor klikkelj ide>> és használd az oldalunk Fitness tudományát segítségül! Sőt gyere be és próbáld ki ingyenesen programunkat. 


 

2. A programot jóváhagyta a Magyar Testépítő és Fitness Szakszövetség elnökhelyettese, a Testnevelési Egyetem tanára.

 

Ő az, aki a személyi edzők képzéséért felelős. Hihetnél -e jobban bárkiben? Sajnos rengeteg tévhit, hazugság terjeng a földön a táplálkozásról és a testedzésről, amik megakadályozzák az eredmények elérését. Mi a fitness tudomány alapelveire építkeztünk. Nem egy új keletű dologgal rukkoltunk elő, hanem azokkal a gyakorlatias módszerekkel, amelyek nagyon régóta számtalan esetben bizonyítottak már az egész világon. A programunk ezáltal félresöpörte az összes létező tévhitet és hazugságot. Én azon az elven vagyok, ha valami tökéletesen működik, akkor miért változtassak rajta? Miért csináljam másképp?

 


 

 


 " A ProfiEdzésben leírt alapelveket betartva, garantált a siker"

 

 

 

 

 

  Nem akarok tévhiteket, a bevált tudományt szeretném! Kérem a Túlélő Csomagot!>>


 

 

 

3. Láthatóvá teszi számodra az edzéseid eredményeit.

 

Egyedi módszer alapján folyamatosan vezeti a haladásod eredményeit, melyet Te is láthatsz. Előre megtervezett útvonalon vezet végig a célod irányába. Pontosan láthatod, hogy honnan kezdted, hol tartasz és mennyi van még hátra a célig. Nem következhet be, hogy nincs eredményed hosszú távon, ugyanis minden egyes edzésed követve van, és abban a pillanatban félresöpörjük az akadályokat, ha szükség van rá! Ellenőrző pontokon haladsz keresztül, melyek a gyors haladásodat fogják segítik.

 

 

 

 

Szeretem tudni, hogy merre tartok. Kérem most az ingyenes csomagot ameddig még él ez a lehetőség>>

 


 

4. Egészséges étkezési tanácsot ad.

 

Hallottál már a következőkről?

- Próbálkoztam már fogyókúrákkal, de miután abbahagytam, visszajött a súlyom és nem értem el végleges eredményt...

- Rengeteget edzem, még sincs eredménye…

- Nem tudok édesség nélkül élni…

- Nem tudom, hogy mit egyek és mikor, nem tudok rendszeresen étkezni…

- Nagyon nehezen tudok izmot felszedni…

 

Tudnod kell, hogy az itt említett problémák mögött általában a megfelelő táplálkozás hiánya bújik meg. Ha szeretnél végérvényesen eredményeket elérni melyek nagymértékben meg is maradnak, akkor itt a helyed. Van egy jó hírem számodra: ha a fitness tudománya által lefektetett helyes módszereket alkalmazod, bele értve a táplálkozást is, sokkal kevesebb energia ráfordításával tudod az elért célodat megtartani! Ez azt jelenti, ha már elértél egy szintet, akkor nem kerül nagy erőfeszítésedbe, hogy meg is tartsd. De hangsúlyozom, ez csak akkor lehetséges, ha megfelelő módon betartod az alapelveket. Ha rossz útra tévedsz, akkor egy életen keresztül szenvedhetsz a súlyfeleslegeddel, vagy az izomépítéseddel.


 

 

 

Jól megtervezett, hosszú távú eredményeket szeretnék. Épp ezért kérem a Fitness Túlélő Csomagot>>


 

 

5. Kifejezetten kedvező azoknak, akik időhiányban szenvednek.


 

 

A program rendkívül hatékony, ugyanis már a régóta jól működő fitness tudomány alapelveit használja és folyamatos ellenőrzés alatt tart a haladásod közben. Ha úgy edzel, hogy nincs a birtokodban helyes információ, akkor nagyon sok időbe kerülhet, mire eléred az általad kitűzött célt. Pl. elérhetsz eredményt 5 hónap alatt is, de a „ProfiEdzés” segítségével akár elérheted ugyanezt 2 hónap alatt is. Így három hónapot takaríthatok meg neked a drága idődből és életedből. Tehát ha kevés a szabadidőd, akkor egy hatékony programra lesz szükséged, így ugyanis gyorsabban érhetsz el szemmel látható eredményt, s a megtakarított idődet eltöltheted a családoddal, vagy baráti körben is.

 

Sokszor küzdök időhiánnyal. Engem érdekel a túlélő csomag>>

 

 

6. Költségkímélő megoldást nyújt.

 

 

János 5 hónap alatt fogyott le 22 kg-ot, ami nem rossz eredmény, ugyanis közben arányos izomzatot is növelt, valamint nagy mértékben javult az állóképessége és közérzete is. Ez heti négy alakalommal számolva 4.4 kg felesleget jelentett 1 hónap alatt. (Ne feledd, hogy életmódváltásról és tartós eredményekről beszélünk. „Jó munkához idő kell!” A kilók sem egy hét alatt mentek fel!)

Így kompletten a „ProfiEdzés” program, a fitneszterem használatával együtt alkalmanként kb. 990 Ft-ra jött ki.

 

JÓL GONDOLOD, EZ VALÓBAN NEM SOKKAL TÖBB, MINT EGY ÁTLAGOS FITNESZTEREM NAPIJEGY ÁRA.

 

 

 

Én ezért az árért egy komplett programot ajánlok, mellyel elérheted a céljaid!

Ha megszeretnéd változtatni magad, akkor két lehetőséged van rá.

Egyik: felfogadsz egy profi, tapasztalt személyi edzőt, nem kis összegért...

Másik: összeszedsz némi információt a fogyással és izomépítéssel kapcsolatban, ami nagy valószínűséggel tévhitekkel lesz tele. Így a sikertelen 90% közé fogsz tartozni ugyanis nem személyre szabott lesz a tanács, azaz kicsi lesz az esélyed a sikerekre.

A „ProfiEdzés” a hatékonysága és az egyedi felépítése miatt képes nagyon kedvező árat nyújtani a fitness piachoz képest.

Mottó: kevés idő- és pénzráfordítással, a lehető legjobb eredmény elérése az egészség határain belül maradva. Ha neked hasonló igényeid vannak, akkor a programunk egy jó választás!

 

Tetszik ez a mottó. Nem vagyok a pénzem ellensége. Kérem az ingyenes csomagot>>

 

 

7. Pénzvisszafizetési garanciát ad.

 

Ha 60 nap alatt nem érsz el eredményt, akkor visszafizetem a program árát! Ezzel csak nyerhetsz! Akár egy hónap is elég arra, hogy bebizonyítsam a módszerünk működőképességét. Csak ennyi időt kell magadnak adnod ahhoz, hogy megnézd megváltozhat-e az életed. Láthatod, nem veszíthetsz semmit, főleg nem pénzt, maximum egy-két izzadságcseppet. A legtöbb energiát én fektetem bele azzal, hogy minden tudásom átadjam neked ez idő alatt annak érdekében, hogy Te sikereket érjél el! De engem ne félts! Tudod miért?

 

Mert a „ProfiEdzés” program:

Tudom, hogy működik...

Tudom, hogy amit állítok az igaz...

Tudom, hogy ezzel tudok neked segíteni…

Tudom, hogy a mai világban fontos a megbízhatóság…

 

Ez biztonság a javából! Úgy döntöttem, hogy kérem a túlélő csomagot. >>


 

8. Ha segítségünkkel az általad kitűzött célt eléred, kapsz ajándékba egy wellness-napot a tarcali Andrássy Rezidenciába!


     

 

Azt hiszem, ez önmagáért beszél, nekem tetszik. Kérem a Fitness Csomagot, ameddig még Ingyenesen elérhető>>

 


Ne késlekedj!

Kezdd el még ma, hogy többé ne kísértsen az elégedetlenség gondolata!