E-mail cím:
Jelszó:
 
Elfelejtetted a jelszavad?
Itt jár most: Főoldal / Szolgáltatásaink Szauna Szeánsz Nyíregyháza

Szauna Szeánsz Nyíregyháza     

Gyorsítsd fel 40%-al a méregtelenítést, és izzadj többet!

 

Mi a Szauna Szeánsz®?

 

A szaunamester bent tartózkodik a vendégekkel a szaunában, és fokozatosan hevíti fel a kabint az aromás ráöntésekkel.

Személyre szabott Ventilációt (legyezést) biztosít a zászlója segítségével, melytől intenzívebb lesz a méregtelenítés.

 

1 szeánsz 3 x 12-15 percből áll, közötte pihenési idővel.

 

Izzadás közben rengeteg vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet veszít szervezetünk. Mindezek visszatáplálására a szaunamester olyan anyagokat használ fel mint például gyümölcsök, zöldségek, méz, tejföl, joghurt és még sorolhatnám. De, hogy hogyan tápláljuk vissza? Nem ám megesszük!

 

Garantált 100%-os kikapcsolódás és felfrissülés!

Gyümölcstállal és sok – sok finomsággal várunk SZAUNA SZEÁNSZ® PROGRAMJAINKRA!

  

JELENTKEZZ MÉG MA!

 

Így vélekednek vendégeink a Szeánszról:

"Én már kipróbáltam a Kerékvárban a Szauna Szeánszt.

Miért ajánlom mindenkinek?

Mert oldja a stresszt és méregtelenít. Mert a különböző „krémek” amelyeket magunkra kenünk, felfrissítik a bőrünket, segítenek annak a regenerálódásában. Mer jóízűeket lehete beszélgetni és viccelődni. Mert Angi profi szaunamesterhez híven nem csak a kitűnő hangulatot biztosítja, de hasznos tanácsokkal és információkkal is ellátja a vendégeket.

Ha ezek után még felmerül benned a kérdés, hogy miért is próbáld ki a Szauna Szeánszt, a válasz egyszerű: „mert megérdemled”. :)" Vaskó Éva

 

"Nagyon jólesett, és nagyon jól éreztem magam a szaunátokban, már szaunáztam egy párszor, de még Szeánszon nem vettem részt. Angi nagyon ügyes és kedves volt, látszott rajta, hogy érti amit csinál, mindig mindenről tájékoztatott, így rengeteg érdekes és hasznos információhoz jutottam. Remélem lesz még időm és lehetőségem máskor is részt venni egy ilyen Szauna Szeánszon.

Szuper volt, köszönöm!" Herczeg Krisztián

 

"Nem igazán mondhatnám, hogy gyakorlott szaunás vagyok, a hagyományos verziót nem is bírom túl sokáig. Viszont ez a Szeánsz teljesen más élményt nyújtott. Külön dicséretet érdemel a szaunamester Angi, aki folyamatosan figyelt ránk, frissítő finomságokkal kínált.  Aki habozott eddig, hogy részt vegyen egy ilyenen, Nekik azt tanácsolom, hogy minél hamarabb próbálják ki." Váczy Zoltán

 

 MINDEN HÉTEN SZERDÁN 19:00-TÓL VÁRUNK SZERETETTEL, BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES, HÍVD A 42 451 263-AS TELEFONSZÁMUNKAT ÉS ÉRDEKLŐDJ!!!

MINDEN HÉTEN MEGÚJULÓ PROGRAMOKKAL VÁRUNK!